Hjælp til at vælge den rigtige Adozan

Adozan fås i flere varianter, og her finder du hjælp til at vælge det rigtige produkt.
Det vigtigste er:

Hvad har DU brug for?

Der er forskel på, hvad kroppen har brug for. Tag din læge eller diætist med på råd, så du er sikker på, at du gør det helt rigtige for at styrke din krop og dit helbred.

Har du brug for ekstra kalorier i maden?

Så skal du vælge Adozan HøjEnergi.
Adozan HøjEnergi har et højt indhold af umættet fedt og pga det høje fedtindhold har produktet et højt kalorieindhold.
Pulveret kan anvendes både koldt og varmt og røres direkte i væsker (sauce, dressing, mælkeprodukter, kaffe mv.), både under tilberedning af maden og lige inden servering.

Har du brug for mere protein?

Så kan du vælge P-Boost, Adozan HøjProtein eller Adozan Protein+Hot.
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, der blandes i maden. Mange vælger f.eks. blot at hælde det i kaffen, fordi det er nemt. Det kan anvendes både koldt og varmt.
Adozan HøjProtein og Adozan Protein+Hot. er pulver, der ligesom de øvrige Adozan Pulvere kan anvendes både koldt og varmt, og røres i maden både under tilberedningen og lige før serveringen. Adozan HøjProtein har dog den begrænsning, at den kun tåler opvarmning til 75 grader. Ved højere temperatur vil proteinerne koagulere og give klumper. Derfor anbefaler vi, at Adozan HøjProtein tilsættes i suppe, kaffe mv. når det er afkølet til drikketemperatur. Adozan Protein+Hot tåler 100 grader.
Ved bagning kommer temperaturen typisk over 75 grader, men det giver ingen problemer med koagulation. Både Adozan HøjProtein og Protein+Hot er fint egnet til bagning.

Har du brug for både ekstra kalorier og protein?

Så har vi flere produkter du kan vælge i mellem.

Adozan Kold/Varm er et næringstilskud, der indeholder både ekstra kalorier og protein, og som kan anvendes præcist som du ønsker. I den varme mad, både under tilberedning og servering, i bagværk og brød, i kolde retter og drikke.
Adozan Transparent fungerer fuldstændigt som Kold/Varm, men er mere velegnet til f.eks. klare supper og drikke, da det vil fremstå mere transparent end Adozan Kold/varm.
Adozan Chokolade er lækker, fyldt chokolade, der er beriget med både energi og protein. Men det smager kun af det lækreste dessertchokolade.

Vælg den Adozan variant, der passer til dig

Du kan vælge at berige med ekstra kalorier, ekstra proteiner eller begge dele på en gang
Med Adozan kan du berige med pulver, flydende protein eller du kan spise et lækkert stykke chokolade

Kurv ( 0 )

Close
  • Subtotal
    0.00