Hvis du har brug for både ekstra kalorier og ekstra protein, så har vi flere produkter, du kan vælge imellem.

Adozan Kold/Varm er et næringstilskud, der indeholder både ekstra kalorier og protein, og som kan anvendes præcist, som du ønsker. I den varme mad, både under tilberedning og servering, i bagværk og brød, i kolde retter og drikke.
Adozan Transparent fungerer fuldstændigt som Kold/Varm, men er mere velegnet til f.eks. klare supper og drikke, da det vil fremstå mere transparent end Adozan Kold/varm.
Adozan Chokolade er lækker, fyldt chokolade, der er beriget med både energi og protein. Men det smager kun af det lækreste dessertchokolade.

Sådan bruger du Adozan

Drys i din mad

Det er ganske enkelt. Adozan Kold/Varm eller Adozan Transparent kan drysses på din mad eller piskes ud i ingredienserne ved tilberedning

Passer til alt mad

Adozan passer til al slags mad, hjemmelavet som færdiglavet – Blot der er en slags sovs, dressing eller anden væske. Smagsretningen vælger du, da Adozan er smagsneutral.

Chokolade

Chokoladen er lige til spise.
Chokoladen er lige så høj på kalorier, som andet chokolade, men adskiller sig ved at indeholde 4 g protein pr. stk.

Adozan Transparent

Adozan transparent bliver gennemsigtig efter opløsning og egner sig godt i frugtgrød, alle typer grød, mos, supper, vand, saft, juice, kaffe, te og shakes.

Adozan Kold/Varm

Adozan Kold/Varm bliver hvidlig efter opløsning og egner sig godt i mælkegrød, øllebrød, kartoffelmos, legerede og blendede supper, bagværk, fromage, is, kaffe, te, mælkebaserede drikke og shakes

Kurv ( 0 )

Close
  • Subtotal
    0.00