WALL&CO

WEBDESIGN - vi lever af at lave webdesign & hjemmesider

 

En god hjemmeside skal komplimentere, synliggøre og gøre en del af salgsarbejdet for din forretning, det er det vi kalder solidt WEBDESIGN. Markedet for online markedsføring, webdesign og udvikling af hjemmesider er stort, og det kan være noget af en opgave, at finde ud af hvilken leverandør der vil være god til projektet.

Herunder finder i de 8 punkter, vi mener der udgør kernen i vores forretning:

 

1. Vi har tilfredse kunder
Vi er pålidelige! 90% af vores omsætning genereres på henvisninger fra vores tilfredse kunder  -  vi har kunder som har været med os, helt siden opstart i 2001. Vores kunder er vores største værdi - så dem værner vi om!

 

2. I får en løsning der matcher jeres behov
Vi rådgiver altid ud fra jeres udgangspunkt. Vi finder en løsning der matcher jeres behov, hverken mere eller mindre. Hvordan får i mest ud af jeres nye løsning - hvordan får i nye potentielle kunder til at henvende sig? Hvilket CMS system passer netop jer?

 

3. Gratis support og service!
Vi følger alle vores opgaver helt til dørs! Hos os venter i ikke i telefonkø, eller trykker jer igennem et fancy telefonsystem. I taler direkte med den person som kan hjælpe med jeres udfordring. Support kan være pr. telefon, skærmdeling, skype eller e-mail - lige meget hvilken kanal, garanterer vi, at vi svarer.

 

4. Vi er tosset med Google - ligesom jeres kunder
Vi udvikler løsninger der let kan indekseres af google og de andre søgemaskiner. Den tekniske del af vores løsninger, er altid udviklet i validerede teknikker og med fokus på den tekniske del af søgeoptimeringen.

 

5.  Open Source - (åben kildetekst, også kaldet fælleskode)

Alle de hjemmesider vi udvikler er udviklet på Open Source CMS / SHOP systemer. Ingen licenser, ingen bindingsperiode. De systemer vi foretrækker at udvikle i er: Wordpress, Drupal, ModX, joomla, Magento & Prestashop.   

 

6. Rådgivning & Service
Vi fordyber os i opgaven. Vi har stor viden omkring online markedsføring, og sparrer og rådgiver med vores kunder som en selvfølgelig del af opgaven.

 

7. Vi kan mere end at være online
Flere af vores kunderelationer bygger på mere end hjemmesideudvikling. Vi hjælper også når der skal laves logo, brochurer, flyers og andre offline markedsføringstiltag.

 

8. Vi holder hvad vi lover
Vi kommunikerer, rådgiver og leverer til tiden! Alle kunder store som små - løses med samme entusiasme.

 

Hvis du har lyst til at høre hvad vores kunder siger ... er du meget velkommen til at læse vores kunders feed back her.  

 

Har du et projekt du gerne vil have vores input til?

Kontakt os her - og vi vender hurtigt tilbage!

 

 

En god internet strategi, supplerer og iværksætter, de initiativer som i vil bringe. Når den endelige internet strategi skal udformes er der mange elementer som skal gennemtænkes og vurderes.

 

Ud over at jeres hjemmeside skal have en image/branding værdi, bør den også skabe salgsleads, konvertering og eventuelt direkte salg i form af en webshop. Det er væsentligt at der kigges på konverteringen af de besøgende i har.


Wall & Co har mange års erfaring med levering af internet kommunikation til diverse store og mindre virksomheder. Interesseret i at se det arbejde vi har lavet for vores kunder? Webdesign referencer

 

Alle løsninger bliver naturligvis lavet med udgangspunkt i teknikker som er søgemaskine optimeret (Google etc.), skabt med de interaktive midler der supplerer jeres forretningsstrategi bedst. Nyhedsbreve, flash, blogs, brugerdatabase etc.

 

Vi vil ikke her uddybe de tekniske muligheder nærmere, men tager meget gerne et møde, hvor vi kan tale internet kommunikation og alle de begreber og vendinger som nu er nødvendige. Læs mere om processen ved at få en ny hjemmeside her.

 

Måske har i pt. fået udarbejdet en hjemmeside i egentligt er glade for, men som der ikke kommer nogen forbi, da den ikke rangerer ordentligt på googles søgeresultater. Det der kan afhjælpe jeres probelm kaldes SEO (Search engine optimization). Det hjælper vi tillige vores kunder med, og vil naturligvis også rigtigt gerne hjælpe jer!

 

Læs mere om søgeoptimeret hjemmeside, eller vores artikel om etablering af ny hjemmeside.