WALL&CO

SØGEOPTIMERET HJEMMESIDE

Hjemmeside optimering eller ny søgeoptimeret hjemmeside

 

En søgeoptimeret hjemmeside skal kunne findes ved relevante søgeord i søgemaskinerne, afspejle jeres virksomhed og gøre en del af salgs- og eller servicearbejdet for jeres virksomhed.

 

Hvis ingen kan finde virksomhedens hjemmeside, eller kun de få indviet, så er den ligeså gavnlig som det visitkort du har liggende i tasken. Visitkortet og hjemmesiden skal gives videre, ellers har det reelt ingen værdi. Med en søgeoptimeret hjemmeside, vil du således kunne nå de potentielle kunder som søger præcis efter det jeres virksomhed tilbyder.

 

Hos Wall&Co har vi hjulpet mange kunder med at søgeoptimere deres allerede eksisterende hjemmeside, eller bygget en søgeoptimeret hjemmeside op fra bunden.

 

Hvilke søgetermer bruger dine potentielle kunder?

Hvor mange potentielle kunder mister du ved ikke at dukke op i google ved relevante søgeord?

Hvor mange nye kunder skal du have før søgeoptimering af din hjemmeside har kunne betale sig?

Hvor mange konverteringer har du af dine besøgende?

Skal du gøre brug af Adwords? Dynamisk søgemaskine optimering? Eller måske et mix?

 

Det er efterhånden rigtig svært at tage stilling til at finde den rigtige partner på at få søgeoptimeret firmaets hjemmeside. Der er mange advarsler mod forkert brug af søgeoptimering, metoder som kan blive afstraffet af google. Vores måde at søgeoptimere på, bygger udelukkende på solidt arbejde, og der er således ingen fare for at falde i nogle af de fælder som bliver straffet af google og de andre søgemaskiner.

 

Søgeoptimering er en opgave hvor det er muligt at måle effekten. Det er et fantastisk matematisk regnestykke, og det gør det muligt at måle indsatsen når arbejdet udført. Sammen kan vi opsætte regnestykket for de søgeord der er vigtige for jer, og dermed finde det ønskede og givne budget for jeres optimering.

 

En stor del af søgeoptimeringen går på at udvælge de søgeord der bruges med stor omhu, og bygge dette på eksakte analyser af søgninger, konkurrence etc. Med udgangspunskt i konkurrent og søgeordsanalyser opbygges indhold på jeres hjemmeside der matcher de givne søgeord, og artikler udformes til publisering. Der skal opbygges relevante links ind til jeres hjemmesides indhold. Des flere links der er ind til jeres hjemmeside, jo vigtigere synes søgemaskinerne at jeres hjemmeside er.

 

En undervurderet faktor i søgeoptimering er selve opbygningen af hjemmesiden. Når der tales om søgeoptimeret webdesign, er det selvfølgelig den væsentligste faktor at blive fundet i søgemaskinerne så der kommer besøgende ind på siden. Men en ligeså væsentlig faktor er hvordan de besøgende navigerer på hjemmesiden, om de bliver fristet til at blive konverteret ind til kunder, eller finder den information de har brug for. Her skal der ses på overskueligheden, navigationen og teksten.

 

Kigger du efter at få lavet en helt ny hjemmeside så læs også vores artikel om webdesign, eller artiklen om arbejdet med at få lavet en ny hjemmeside. Hvis i er interesseret i at se hvordan de hjemmesider vi har lavet for vores kunder ser ud så se vores webdesign referencer.

 

Har i allerede en eksisterende hjemmeside, men ønsker den flyttet til et nyt domæne eller have den bygget om i et CMS, er det væsentligt at i sikre jer at jeres nye hjemmeside udnytter de resultater jeres eksisterende hjemmeside allerede har opnået.

 

Vi assisterer gerne i at hjælpe dig med at få afdækket alle de spørgsmål der er når det drejer sig søgeoptimering. Har du mod på selv at udføre opgaven kig på vores Gør Det Selv - SEO guide.

 

 

Webdesign reference

Søgeoptimeret hjemmeside for festlastbiler.dk

Webdesign reference

Hjemmeisde for carbi.dk

Soegeoptimeret hjemmeside

Hjemmeside lavet for AQUALIFE

Søgemaskine optimeret hjemmeside

søgemaskine venlig hjemmeside for Adosan

SEO hjemmeside

Søgeoptimeret hjemmeside for Sirena

Se flere referencer her

 

 

SØGEOPTIMERET HJEMMESIDE

Når vi laver nye hjemmesider til vores kunder, er det altid med udgangspunkt i en teknik som er 100% søgemaskinevenligt.

 

 

PRISER SØGEOPTIMERING

Hjemmeside optimering kan prissættes på mange forskellige måder. Vi kan operere med betaling via antal besøg, for placering i google eller vi kan lave organisk søgeoptimering i det ønskede omfang i ønsker. Priserne er baseret på hvor meget konkurrence der er på søgeordene, altså hvor svært det bliver at komme til tops. Hvor meget er flere besøgende værd for jeres virksomhed?

Mange af vores kunder har også en fast månedlig aftale med os, hvor vi sikre os at holde hjemmesiden eller dele af den, oppe i resultaterne. Søgeoptimering er jo som nævnt tidligere en vedvarene opgave.

 

Kontakt os for yderligere information