WALL&CO

Nyhedsbreve

 

Et nyhedsbrev kan bruges til at forøge dit salg, formidle dit budskab & brand samt skabe loyalitet i din målgruppe. For utroligt mange af vores kunder, har netop diciplinen med at udsende nyhedsbreve været en stor succes der har kunne mærkes på bundlinien.

 

Som udgangspunkt bruger vi følgende 2 systemer til oprettelse af nyhedsbreve: mailchimp.com eller campaignmonitor.com - billige services som man kan sættes op meget fleksibelt som man ønsker det. Hvis i selv er temmelige kyndige inden for almindelig html opbygning og it programmer generelt, vil der ikke være noget til hindre for at i selv opsætter jeres nyhedsbrev i de ovenstående programmer.

 

Hvis i ønsker hjælp til det, så har vi hjulpet rigitgt mange med at få lavet et nyhedsbrev der afspejler virksomhedens ånd, og fået indsat tilmeldingsformular strategisk godt på deres hjemmeside. Hvis i har interesse i at gå i gang med at kommunikere jeres målgruppe, så er nyhedsbreve måske svaret. Kontakt os endeligt for en uforpligtigende samtale vedr. hvad et nyhedsbrev præcis kan gøre for jeres forretning.

Tlf: 2242 4444

 

 

Læs også artiklen om hvordan vi øgede kundeloyaliteten og antal besøgende til hjemmesiden for aqualife vha. nyhedsbrevskampagner

 

Vi har bl.a. opsat nyhedsbrev for:

 

Styr På Penge

Susie Lynge - din netværks coach

Adosan - råd og vejledning om underernæring

Ad Notam

AQUALIFE