WALL&CO

Øg antallet af besøgende ved aktuelle nyhedskampagner

Stor respons på nyhedsbrevskampagner

 

Aqualife har kunne sande at strategien med at tilknytte en relationsdatabase til deres hjemmeside har båret frugt.

Nyhedsbrev statistik 

 

Ved at lave relevante og spændende nyhedsbreve til firmaets interessenter, påvirkes trafikken på hjemmesiden med  over 400%.  

 

”De gange vi har sendt nyhedsbreve ud  har vi fulgt statistikken nøje. Vi har tjekket hvem der har været inde og læse mailen, og har klikket sig videre på vores hjemmeside. Vi er meget tilfredse med resultatet. 89% af alle modtagerne af vores nyhedsbrev, læser det og klikker sig videre. Ud over det har vi erfaret at vores nyhedsbrev bliver vidresendt og at vi altid være sikker på mange konkrete henvendelser i vores inbox i dagene efter udsending. Yderligere kommer der altid en god portion nye tilmeldinger til vores nyhedsbrev” Siger Lars Nygaard Jepsen COO Aqualife Logistics

 

Nyhedsbrev skabelon

Ved at sørge for at lade eksisterende kunder og samarbejdspartnere blive registreret i firmaets database, bliver kommunikationen en let sag. Sørg for at få alle visitkort i modtager til messer, møder osv. ind i jeres relationsdatabase. Sørg for at kommunikere de gode nyheder og tiltag. Lad kunder der handler med jer få muligheden om at blive orienteret når der er  nye tiltag og spændende nyheder.

 

Strategien for udsending, skal naturligvis planlægges nøje. Sendes der nyhedsbreve ud med for stor frekvens vil responsraten dale. Ligesom at det vil opleves at der vil være tiltag i frameldingerne. Det gælder som ved alting her i livet om ikke at blive grådig, og kun kommunkere budskaber ud, når man reelt tilfører modtageren en værdi.

 

Er i blevet interesseret i hvad direct mail kampagner kan gøre for jer? Så kontakt os endeligt for en uforpligtigende samtale.

 

Tilbage til artikel arkivet