WALL&CO

NY HJEMMESIDE?

Ny søgeoptimeret hjemmeside?

 

Hvis jeres ønskeliste indeholder ønsket om en hjemmeside der reflekterer jeres virksomhed, der kan findes ved søgning på søgemaskinerne (google etc.), og er let at vedligeholde  - så kan vi love jer at kunne indfrie jeres ønsker. 

 

Hos Wall&Co udvikler vi hjemmesider til mange segmenter, kundetyper og behov. For os er det vigtigt at der bliver lagt den rette strategi, såt hjemmesiden afspejler virksomheden, kan findes vha. google, og er i tråd med alt den kommunikation virksomheden fører udadtil.

 

Måske leder i efter en virksomhed der kan hjælpe jer med at få moderniseret jeres allerede eksisterende hjemmeside, eller i ønsker et kreativt oplæg til en helt ny hjemmeside. Uanset udgangspunktet for jeres behov, vil vi være glade for at hjælpe jer med opgaven. I kan se eksemplar på nogle af de hjemmesider vi har lavet for vores kunder her.

 

Vi udvikler hjemmesider i Open Source CMS systemerne; Drupal, Wordpress, Joomla, Magento og Modx. Med andre ord, når vi udvikler en hjemmeside til jer, er i ikke stavnsbundet til os som webbureau, men får en fremtidssikret løsning, der kan arbejdes videre på i det uendelige.  Når en hjemmeside bygges på basis af et CMS, betyder det at i selv kan redigere og vedligeholde hjemmesiden.

 

Mange kunder vælger os til at varetage webmasterarbejdet på de hjemmesider vi har udviklet. For selvom man har fået lavet en fantastisk hjemmeside, som afspejler lige det firmaet ønsker, er der også en opgave i løbene at holde den ved lige og optimere i forhold til søgemaskinerne. Det er således både muligt selv at sørge for vedligholdelsen, eller at lave en supportaftale med os.

 

 

 

 

Webdesign

Webdesign reference Carbi

Arbejdsprocess:

1. Indledende møde

2. Design udvikling

3. Tekstforfatning (Vi kan hjælpe eller i sender færdigredigerede worddokumenter)

4. Implementering på midlertidig url

5. Rettelser og korrektioner

6. Lancering

 

Vigtige spørgsmål inden indledende møde:

Hvem er jeres målgruppe?

Hvad er jeres formål med hjemmesiden?

Hvilke forventninger har i?

Hvilken stil kan i lide?

Hvor mange skal redigere på hjemmesiden?