WALL&CO

ModX søgemaskinevenligt CMS system

Hos Wall&Co har vi arbejdet med mange forskellige content Management systemer, både ud fra programmørens og slutbrugerens synsvinkel. Vores varmeste anbefalinger går til ModX som har meget få begrænsninger, og en rigtig god intuitiv brugerflade både for hvad angår den tekniske del af at udforme temaer, skabeloner eller templates, og helt ud til slutbrugeren når der skal opdateres.

 

Vi laver ModX templates. Hvis i mangler hjælp til at få jeres design sat op i valideret kode, som en ModX template, vil vi meget gerne hjælpe jer. Kontakt os, vi giver gerne et uforpligtigende tilbud.

 

CMS systemet ModX er et open source system, der udemærker sig ved at have en meget fleksibel og brugervenlig brugergrænseflade, let tilretning og let håndtering søgemaskine optimerings koder. Der bliver hele tiden udviklet moduler og opdateringer til softwaren, hvilket gør at det ikke vil blive overhalet af andre programmer med nye initiativer.  Ligeledes er fordelen ved brug af open source systemer, at alle kan udvikle videre. I får med andre ord, et produkt som i kan gå til en hvilken som helst udvikler og få vidreudviklet på. I kan evt. læse mere om systemet her:  http://modxcms.com/

 

MODx er et lille brugervenligt Open Source CMS, der er ideelt til de fleste hjemmesider, hvor søgemaskine-optimering er af stor betydning.

 

 

Rettelser for slutbrugerne foregår via en WYSIWYG editor (What you see is what you get). Det gør det let og simpelt at redigere og rette i eksisterende indhold.

 

Desuden udmærker ModX sig ved at have super god kontrol over indholdsstyring, og det er let og simpelt at oprette nye menupunkter, nye sider osv.

 

Der er fuld styring over URL´s, Metatags, H1 - H6 tags mm.

 

Det er muligt at lave en Modx skabelon som kan de fleste funktionaliteter man overhovedet kunne ønske sig. Her nævnes nogle få:

 

Kommentarfelter på indholdet

Blog

Kontaktformularer

billedarkiv

Afstemninger

forskellige templates til sideindhold

Integration af video

 

Vi har i år 2012 og 2013 udviklet ModX løsninger til webshops. Se eksempel på www.carbi.dk.

 

 

Seneste ModX hjemmesider:

Modx hjemmeside

www.flereressourcer.dk

 

Modx hjemmeside adosan

www.adosan.dk

 

Aqualife modx hjemmeside

www.aqualife.nu

 

 

Ønsker du selv at forsøge med at installere ModX, så har vi udviklet en guide på dansk som måske kan være behjælpelig

ModX installation

 

Har i brug for at vi udvikler en ModX template ud fra jeres design?

Vi har også et lager af forskellige typer af layouts som i kan vælge imellem, hvis i ønsker en billigere ikke special tilrettet modx template. På denne måde kan i komme billigt igang med et Modx søgemaskine venlig hjemmeside. Vi indsætter naturligvis jeres logo og farver ind på layoutet.  Kontakt os på info@wallco.eu eller 22424444, for et uforpligtigende tilbud.

 

Se flere af vores referencer