WALL&CO

Internet annoncering steg i 2009

Samlet set blev der annonceret for over tre milliarder kroner på nettet i 2009, hvilket er den højeste omsætning nogensinde. Det viser FDIMs markedsstatistik for 2009. 2009 har ellers været et meget svært år for annoncemedier generelt, men for internet annoncering har 2009 budt på en 4% stigning.

 

Det er bannerannoncering og i særlig grad søgeordsannoncering, der trækker væksten. Bannerannonceringen voksede med lidt over 9 procent, men den vækst overgås stort af søgeord, hvor der var en vækst på 35 procent fra 2008 til 2009. I resultatet er ikke medregnet google adwords budgetterne. Disse er ikke målbare idet, de fra googles side ikke laves landeopdelt.

 

"Netop søgeordsannoncering, eller som vi kalder det søgeordsoptimering kan vi i Wall&Co også nikke genkendende til en stigning og en markant øget interesse og efterspørgsel. Det både når det drejer sig om organisk søgeoptimering, eller etablering af google Adword kampagner. Vores kunder har fundet ud af at kostprisen for erhvervelse af kunder på internettet, er væsentlig lavere end ved de brug af traditionelle marketing kampagner", udtaler Maja Wall, Wall&Co. 

 

Ved etablering af internet kampagner, opnår man 100% gennemsigtighed, og målbare kampagneresultater. I løbet af kampagnen kan man hele tiden optimere og justere, for at få ledt opmærksomheden det rette sted hen. Det er en kæmpe fordel i forhold til trykte kampagner, hvor det naturligvis ikke er muligt at justere under vejs.

 

Google adwords