WALL&CO

Ekstern marketingTænk anderledes og optimér den måde i markedsfører jeres budskaber!


Ved at outsource Jeres virksomheds marketing opgaver, vil vi kunne hjælpe jer med at se på jeres virksomheds potentiale med helt nye øjne. Vi analyserer, lytter, rådgiver, og former de marketing tiltag som vi i fællesskab finder fornuftigt at yde en indsats på.  Det kan gælde for enkeltstående opgaver eller som en løbende proces.


” Vi bruger Maja & Katrine fra Wall&Co som vores ”eksterne interne” marketing medarbejdere.  De sørger for alt kommunikation til alle vores interessenter, hjemmeside, IR kommunikation, nyhedsbreve, brochurer etc. De udviser overblik, og resultatorienteret indsats. Vi kan anbefale alle der ønsker sparring og hjælp til at få det optimale ud af deres kommunikation at kontakte Wall&Co”.


Lars Nygaard Jepsen, COO AQUALIFE.Wall&Co servicerer flere af vores kunder ved at udføre alle marketing opgaver – på ekstern basis.
Nogle vælger at vi skal være til stede i deres virksomhed ved udførelse, og andre korresponderer vi med via møder, telefon og emails.


Lad os være din eksterne marketingafdeling. Vi kan garantere dig et 100% professionelt produkt og løbende orientering under hele processen. Kontakt os allerede i dag for at få nye øjne på Jeres markedsføringsaktiviteter.

 

 

Ekstern markedsføring