WALL&CO

ARTIKEL OPTIMERING

 

At optimere vha. indhold har altid været en kendt sag. Der findes som sagt ikke nogen "let" vej til de øverste resultater i google. Ved artikel optimering, gælder det om at generere indhold der er godt nok til at blive publiseret eller linket til fra andre hjemmesider, blogs og artikel databaser. 

 

I ved allerede hvad der er der gør jeres produkt unikt, men gør jeres potentielle kunder også det? Hvad sker der hvis potentielle kunder søger på lige præcis det der er unikt ved jeres produkt? Kommer jeres hjemmeside så frem i søgeresultaterne? 

 

Vha. analyser af søgeord, genereres der artikler om jeres produkter eller services, som publiseres på internettet. På den måde skabes de vigtige "inlinks" til det givne produkt.

 

Har i en engelsk sproget hjemmeside, og henvender i jer til det globale marked, er der specielt gode muligheder for det der kan kaldes artikel optimering eller artikel markedsføring. Her er der utallige artikeldatabase, som hvis artiklerne er skruet rigtigt sammen er meget glade for netop det indhold i kan generere.

 

ARTIKELDATABASER:

 

Artikel optimering og tilføjelse af artikler kan bl.a ske på følgende sites:

 

http://goon.dk/ (PR 3)
http://articoli.dk/ (PR 3)
http://artikeldatabasen.dk/ (PR 0)
www.4sight.dk Artikler og link tilføjelse
www.namsk.dk/ Artikler og link tilføjelser
www.onpart.dk Mulighed for tilføjelse af artikler og links

 

 

NBB husk ikke at ligge samme artikel ind flere steder. Unikt indhold med de relevante søgeord er et must for at opnå god artikeloptimering1