WALL&CO

CMS webdesign

 

Et content management system (CMS system), bruges til at lave en hjemmeside som er let og nem at vedligeholde for den gældende virksomhed, uden at det kræver noget forhåndskendskab til programmering og opsætning. Det eneste der skal bruges for at opdatere, er en computer og en internetforbindelse.

Vi udvikler efter de nyeste standarder: Valid XHTML & CSS.

 

Når man taler om CMS systemer vil der altid være enkelte ting mht. design og optimering man går lidt på kompromis med, til gengæld vil det kunne betyde at man altid har et opdateret og levende site, hvilket efter vores mening opvejer ulemperne.

 

Der findes mange forskellige CMS systemer. Vi har valgt at hovedsagligt at arbejde med understående, da det er de systemer hvor vi mener der skal gås mindst på kompromis i forhold til søgeoptimering.

 

Modx - et lille meget SEO effektivt og brugervenligt Open Source system. For slutbrugeren er det utrolig intuitivt, og for hvad angår at optimere til google er der mange muligheder, som er lette for brugeren at bruge ved almindelig opdatering.

DRUPAL - et stort cms system der egner sig til både mindre og meget store hjemmesider. Drupal udemærker sig ved at være fleksibel, og rigtig god til at håndterre visning af mange forskellige typer af indhold.

Joomla - et noget større open source CMS system, som kan styre brugerrettigheder og overskrivningsrettigheder rigtig godt.

 

Wordpress - Et CMS system som egentligt er bygget som en blog værktøj. Det er dog muligt let at lave en skabelon til wordpress, således at outputtet er en helt almindelig hjemmeside, men med blogsystemet gode måde at indeksere og søgeoptimere på. 

 

Læs eventuelt vores artikel om hvilke parametre der er væsentlige ved valg af CMS system

Læs artiklen om de væsentlige parametre ved valg af cms system

CMS Systemer

Der findes utroligt mange udbydere af CMS systemer. Vi arbejder hovedsagligt i Open Source.

 

Her finder i links til vores foretrukne open source CMS systemer:

Drupal

ModX

Joomla

Wordpress